غذای آماده آمادیس

به نام خدا

شرکت صنایع غذائی پارس بريانک با عنایت پروردگار متعال در سال1382 به منظور توليد غذاهاي آماده منجمد تأسيس ودرسال1384 به بهره برداري رسيده است، اين واحد ازجمله شرکتهايي است که همگام با توسعه تکنولوژي روز دنیا وبا بهره گيري از مدرن ترين دستگاههاي ساخت کشورآلمان وهلند، سالن توليد مطابق با استانداردهاي اروپا، نمونه برداري و انجام آزمايشات لازم ازکليه مراحل توليد و محصول نهايي منطبق با الزامات HACCP، iso22000:2018 ،iso9001:2015 و همچنین با ارتقاء دانش ومسئولیت پذیری پرسنل و بکار بردن مرغوبترین مواداوليه موفق گردیده کیفیت و سلامت محصولات خود را تضمین ورضایت، اعتماد وخواسته های مشتریان عزیز را فراهم نماید.

معیارهای تولید در شرکت پارس بریانک:

  • -1 ارتقاء وتوسعه کیفیت، سلامت وایمنی در محصولات تولیدی
  • -2استفاده بهینه از نیروهای متخصص ومجرب، استفاده از مواد اولیه مرغوب
  • -3با اهمیت شمردن بهداشت پرسنل ومحیط کار
  • -4شرکت مستمر پرسنل در کلاسهای آموزشی وتخصصی اداره های استاندارد ونظارت برمواد غذائی و...
  • -5تثبیت فرمولاسیون، عطر، طعم، بافت، رنگ ونوآوری، توجه به الزامات ودر خواست مشتریان.

محصولات :

ناگت مرغ(ساده-فلفلی-دودی)، شنیتسل(مرغ -سبزیجات -ماهی)، فیله ماهی سوخاری، میگوسوخاری، فیله مرغ، کوردن بلو، مرغ برگر، پیاز حلقه ای، همبرگر، جوجه کباب(ران- سینه- بال)، کباب لقمه (گوشت ومرغ)، شامی کباب(گوشت ومرغ)، کوکو ( سیب زمینی- سبزی- شیرین)، کتلت(گوشت ومرغ)، پیراشکی(گوشت-مرغ-سیب زمینی) فلافل و قرمه گوشت سنتی و . . . میباشد که با برند آمادیس دربازار عرضه می گردد.

شایان ذکراست که در محصولات آمادیس از هیچ گونه مواد نگهدارنده استفاده نمی شود .

گواهینامه ها:

  • -1گواهینامه استاندارد ملی ایران،
  • 2-گواهینامهiso22000:2018 (مدیریت ایمنی غذا)
  • 3- گواهینامهiso9001:2015 (مدیریت کیفیت)
  • 4-گواهینامه HACCP(تضمین ایمنی و سلامت غذا)
  • 5- گواهینامه تولیدات حلال

افتخارات کسب شده:

  • -1منتخب واحد نمونه سال 1386 از اداره نظارت بر موادغذائی و بهداشتی
  • -2منتخب واحد نمونه سال 1390 و برند برتر
  • -3منتخب واحد نمونه درجه الف سال 1391 از سازمان غذا و دارو
  • 4- واحد برگزیده سال 1394 ،1395، 1396، 1397 ،1398،1401و1402 از معاونت غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی
  • -5 واحد برگزیده صنعتی سال 1396، 1397 از سازمان صنعت، معدن و تجارت
  • 6-انتخاب مسئول فنی برتر سال 1396 از معاونت غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی
  • 7-عضو باشگاه تولیدکنندگان برتر مواد غذایی معاونت غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی در سالهای 1396،1397،1398،1401و1402